>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Тренер Білорусі: не викликав Глєба? Я не хочу виносити сміття з хати

Ветеран збірної і головний тренер не порозумілися

Тренер Білорусі: не викликав Глєба? Я не хочу виносити сміття з хати
Александр Глеб
Фото: www.1liga.ru

9 жовтня збірна України проведе виїзний поєдинок у рамках відбору до Євро-2016 проти збірної Білорусі. Наставник наших суперників Георгій Кондратьєв на цей матч вирішив не викликати півзахисника московського «Локомотива» Яна Тігорева і плеймейкера турецького «Кон'яспору» Олександра Гл\ба (кращий гравець «незалежної» Білорусі, який раніше грав за «Штутгарт», «Арсенал» і «Барсу»). Тренер так пояснив відсутність зіркових виконавців і високо оцінив потенціал України:

«Ян Тігорев травмований, і це мене дуже засмутило. Причини відсутності Глєба іншого характеру, і мені не хотілося б виносити деталі в пресу.

Переграти Україну на краях дуже складно. Причому це стосується не тільки Ярмоленка і Коноплянки, а й флангових захисників - Федецького і Шевчука. Обидві зв'язки працюють дуже пристойно і відрізняються високим взаєморозумінням. До того ж не будемо забувати про таких висококласних гравців, як Олег Гусєв, який здатен підмінити будь-кого з перелічених футболістів. Мені подобається підбір гравців у Фоменка. Дуже непоганий Едмар, а під ним відмінне поєднання опорників - Ротань, Степаненко, не сказав останнього слова Тимощук».

Зазначимо, що Кондратьєв також не може розраховувати на кращого нападника Білорусі Родіонова. Лідер БАТЕ травмований.

Додамо, що в першому турі відбору до Євро-2016 Україна програла Словаччині, а Білорусь зіграла внічию з Люксембургом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram