>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Шахтар" оштрафував Бернарда на круглу суму

Тепер бразильцеві варто налагодити стосунки з Луческу

"Шахтар" оштрафував Бернарда на круглу суму
Фото: ФК "Шахтер"

Бразильського легіонера "Шахтаря" Бернарда оштрафують за несвоєчасне повернення з відпустки. Про це повідомив гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін в ефірі "Великого футболу":

"Бернарду тепер належить вибудовувати відносини з Луческу, не мені ж за нього - це його особисте питання. Як він зіпсував відносини, так тепер мусить виправити і вивести на належний рівень.

Ми його оштрафували. Він виплатить досить велику суму. Головне, щоб він взявся за голову і нормально поводився. Він зробив помилку і отримав покарання. На цьому все. Далі - його завдання".

Нагадаємо, рік тому Рінат Ахметов заплатив за перехід бразильця 25 млн євро. Цей трансфер став найбільшим в історії українського футболу. Однак проявити себе в "Шахтарі" Бернарду так і не вдалося. У червні Берні у складі збірної Бразилії взяв участь в ЧС. Участь на мундіалі дозволила футболісту взяти додаткову відпустку - "Шахтар" дозволив Бернарду повернутися аж 10 серпня. Але бразилець пішов у "самохід", прибувши в табір донеччан лише нещодавно.

Раніше Бернард і його агент неодноразово висловлювали бажання покинути Україну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram