>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Коломойський побудує "арени" до Євробаскету-2015

Президент ФБУ вірить, що після виборів у Києві почнеться грандіозне будівництво.

Коломойський побудує "арени" до Євробаскету-2015
Игорь Коломойский
Фото: operkor.wordpress.com

Президент Федерації баскетболу України Олександр Волков розповів, що в Києві в найближчі дні почнеться будівництво арени для чемпіонату Європи 2015 року.

"Щодо всіх арен до чемпіонату Європи, ми зібрали заявки бажаючих інвесторів будувати зали. Є три компанії - ХК "Донбас", БК "Донецьк" і одна велика компанія - DeVision, яка планує побудувати відразу кілька залів, стати їх операторами, щоб заробляти на них гроші.

Так робиться у всьому світі - спортивні заходи, концерти, виставки. Це все питання, які вирішаться протягом найближчого місяця. І у нас буде карта всіх залів.

Інвесторами в компанії DeVision виступають Ігор Коломойський і Дмитро Буряк. Спочатку вони планували будувати зали окремо, але пізніше вирішили об'єднатися в одну компанію, щоб заздалегідь все розрахувати, щоб на ринку арен не було хаосу.

У плани компанії входить будівництво київської, дніпропетровської, одеської, львівської та івано-франківської арен. Питання в тому, скільки майданчиків для будівництва зможе підготувати Коломойський, тому що у Буряка в Києві вже все готово, люди готові рити котлован.

Правда, зараз всі знаходяться в очікуванні виборів. Я думаю, що вже через кілька днів після формування нового уряду як мінімум в Києві почнуться будівельні роботи", - розповів Волков в інтерв'ю газеті "Команда".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram