>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

"Боруссія" М - "Динамо". Напередодні

Вівторок, Менхенгладбах, стадіон "Боруссія-Парк", 21:45, арбітр Педру Проєнса (Португалія).

Пряма трансляція на ТРК "Україна" і "Футбол+".

"Боруссія" М - "Динамо". Напередодні
Фото: Макс Левин

Поразка в Полтаві могла підкосити впевненість "Динамо" у власних силах, адже багато хто погодився, що кияни думали виключно про матч із "Боруссією". Юрій Сьомін повіз до Німеччини 23 людей, команда ще в неділю ввечері вирушила туди, тобто підготовка ведеться вкрай серйозна.

Як і раніше, не допоможуть команді травмований Шовковський і дискваліфікований Хачериді. Утім, гравців у команди предосить, аби й не з такими втратами впоратися. Украй цікаво вгадувати склад "Динамо" на сьогоднішній матч. Якщо з лінією оборони не виникає жодних сумнівів, вона буде ідентичною тій, що грала проти "Ворскли" з парою Михалик - Бетао в центрі і Тайво на лівому фланзі.

Є питання до

середньої лінії й атаки. Із шести позицій тільки три зайняті 100%: Велозу, Ярмоленко й Ідейє. А ось на три інші претендентів чимало. Проблема тільки, що форма деяких гравців залишає бажати кращого, особливо це стосується формально трьох основних гравців: Вукоєвича, Гусєва і Кранчара. Тому цілком можливий варіант, що всі три почнуть гру в резерві. З іншого боку, "Динамо" гратиме з розрахунку на оборону, тому Вукоєвич украй необхідний. Враховуючи досвід минулих матчів і тактичні завдання Сьоміна, ризикнемо припустити, що два інші місця в середині поля займуть Гармаш і Нінкович.

Відкриття минулого чемпіонату Боруссія влітку зробила багато змін у складі, тому зараз оптимальний варіант не ризикне назвати ніхто. Однак у двох останніх матчах Гладбаха (товариський з "Норвічем" і кубковий з "Алеманією") Люсьєн Фавр грав з однаковим складом, і можна припустити, що він на початку сезону буде основним. Серед його особливостей слід зазначити зв'язку форвардів де Йонг - де Камарго, а також довіру до літніх новачків команди Домінгеса та Джаки.

"Боруссія" (орієнтовний склад): тер Штенген - Янтшке, Штранцль, Домінгес, Дамс - Нордвейт, Джака - Херманн, Аранго - де Камарго, де Йонг

"Динамо" (орієнтовний склад): Коваль - Данило Сілва, Михалик, Бетао, Тайво - Вукоєвич, Велозу - Ярмоленко, Нінкович, Гармаш - Ідейє

Травмовані: Бласвіх - Шовковський

Дискваліфіковані: Хачериді ("Динамо")

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram