>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт
Спецтема
Евро 2012

Україна зазнає чергової поразки на "Донбас Арені" (оновлено)

Шансів вийти з групи на Євро-2012 аж ніяк не втрачено.

Україна зазнає чергової поразки на "Донбас Арені" (оновлено)
Фото: Макс Левин

Збірна України зазнала першої поразки в рамках групового турніру домашнього Євро-2012. І програла Франції вона заслужено. При цьому матч могли взагалі не дограти. Уже на 4-й хвилині поєдинку арбітр вивів команди з поля через сильний дощ. Гру поновили тільки через годину з лишком.

Українці кілька разів могли пропустити в першому таймі, але блискуче діяв П'ятов. У другій 45-хвилинці наша помітно втомлена команда почала помилятися не частіше (цього було досить і в першому таймі), але критичніше. Як підсумок - у чомусь схожі голи від Менеза і Кабая (і в обох випадках ударів завдавали з "прикриття" - з-під ніг наших захисників).

Українці ж відверто "попливли" і не змогли гідно відповісти супернику. У чотирьох матчах на "Донбас Арені" збірна України зазнала трьох поразок.

В іншому матчі групи англійці, програючи шведам у другому таймі 1:2, вирвали перемогу з рахунком 3:2. У французів з англійцями стало по чотири очки, у нашої команди залишилися три, у шведів - нуль. Одне можна сказати напевне: останніми в групі ми точно не будемо. А в 3-му турі групи D між собою зіграють Україна - Англія, Франція - Швеція. Виграємо у британців - проходимо у чвертьфінал.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram