>
Favbet
Favbet
ГоловнаСпорт

Попов подякував збірній України за перемогу

Голова КМДА вважає, що українські футболісти виправдали надії мільйонів.

Попов подякував збірній України за перемогу
Фото: kmv.gov.ua

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов привітав тренера збірної України і всю команду з упевненою перемогою в матчі зі збірною Швеції.

"Дякую вам за видовищну гру, яку ви подарували вболівальникам, всій Україні, всій Європі! Я з неймовірним напруженням і спортивним азартом стежив за кожною хвилиною поєдинку, сподіваючись на вашу перемогу! І мої надії, як і надії мільйонів українців, ви виправдали! Також висловлюю подяку вболівальникам і щирим шанувальникам футболу, які підтримували вас і своєю шаленою енергетикою додавали вам упевненості у власних силах", - привітав Олександр Попов гравців збірної з удалим стартом на євротурнірі.

Нагадаємо, 11 червня національна збірна України з футболу виграла свій перший матч Євро-2012. З рахунком 2:1 українці перемогли національну збірну Швеції.

Це перший поєдинок національної збірної на євротурнірі. Наступні дві гри відбудуться на "Донбас Арені" в Донецьку. 15 червня Україна зіграє із Францією, а 19 червня - зі збірною Англії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram