ГоловнаСуспільствоЖиття

Підполковника Глушака вбили заради золотого ланцюжка (оновлено)

Убивцю затримали протягом кількох годин.

Підполковника Глушака вбили заради золотого ланцюжка (оновлено)

Співробітники поліції встановили і затримали підозрюваного в убивстві підполковника поліції Дмитра Глушака в Києві.

За словами джерела LB.ua в правоохоронних органах, підозрюваний торік вийшов з в'язниці, де відбував термін за шахрайство.

З Глушаком він знайомий не був, а вийшов на нього через інтернет-барахолку, де поліцейський виставив на продаж золотий ланцюжок. Злочинець виглядав пристойно, в піджаку і з портфелем, тож Глушак пустив його в машину і погодився від'їхати в сусідній двір - нібито для перевірки якості золота.

Там убивця дістав пістолет ТТ і застрелив поліцейського. Ланцюжок він одразу поніс у ломбард.

Злочинця знайшли протягом семи годин за записами камер відеоспостереження і мобільним трафіком.

Оновлення 16:38. Начальник Національної поліції Сергій Князєв підтвердив затримання підозрюваного у вбивстві.

"Це громадянин України, п'ять разів судимий за корисливі та насильницькі злочини. Зараз слідчі з ним працюють, проводять допит, здійснюють інші слідчі дії, які можуть надати речові докази і знаряддя вбивства. Мотив здійсненого вбивства нам відомий, але розголошувати це до завершення слідчих дій не маю права", - сказав Князєв.

Він висловив співчуття у зв'язку з убивством Глушака і додав, що фахівців такого рівня, яким був убитий, в Національній поліції є одиниці.

Нагадаємо, вбивство сталося вдень 5 липня в Шевченківському районі Києва. Співробітника апарату Нацполіції Дмитра Глушака знайшли мертвим в автомобілі неподалік від місця роботи. Однією з основних версій злочину було вбивство з корисливих мотивів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram