ГоловнаСуспільствоВійна

За добу на Донбасі поранено одного військовослужбовця (оновлено)

Число обстрілів з боку бойовиків зросло до 54.

За добу на Донбасі поранено одного військовослужбовця (оновлено)
Фото: пресс-служба президента

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі зафіксовано 54 обстріли з боку бойовиків, у результаті поранено одного військовослужбовця.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку з переносних реактивних пускових установок "Град "Партизан", 122-міліметрової артилерії та мінометів різних калібрів терористи обстрілювали Водяне. Також з мінометів били по Лебединському і Широкиному. З великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї вели вогонь по Гнутовому, Водяному, Широкиному і Павлополю.

На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів бойовики обстріляли Луганське, Троїцьке і Зайцеве, а з гранатометів різних систем і стрілецької зброї - Авдіївку, Опитне, Піски, Зайцеве і Луганське.

По Луганському також вели вогонь БМП противника.

На Луганському напрямку зі 120-міліметрових мінометів, а також гранатометів обстріляли Новозванівку.

Оновлення. У штабі АТО уточнили, що військового поранили біля села Луганське Донецької області під час обстрілів бойовиків.

Про це повідомив спікер Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник на брифінгу. Він також констатував, що за минулу добу бойовики перемістили епіцентр обстрілів від Авдіївки на Світлодарську дугу.

Нагадаємо, на Донбасі з 20 лютого мало розпочатися чергове перемир'я і відведення озброєнь. Про це на минулому засіданні домовилася Тристороння контактна група в Мінську. У штабі АТО, однак, повідомили, що бойовики не припиняють стріляти, хоча роблять це менш активно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram