ГоловнаСуспільствоЖиття

LED телевізори: в чому їхня перевага? Новости компаний

Багато покупців, які вирішили придбати телевізор, стикаються з проблемою вибору якісної моделі. Більшості абсолютно незрозумілі основні відмінності LED і LCD екранів. Довго не роздумуючи, споживачі просять показати телевізори Самсунг і вибирають найбільш прийнятну за вартістю модель. Насправді такий підхід загрожує покупкою телевізора, який не зможе запропонувати якісне зображення. Щоб цього уникнути, варто знати особливості і основні відмінності популярних нині LED моделей.

Головні переваги LED телевізорів

За незрозумілою абревіатурою LED ховається цілком зрозуміла розшифровка - Light Emitting Diode або світловипромінювальний діод, який використовується для підсвічування в телевізорах. Переваг у такої технології достатньо, основні з них:

  • поліпшена яскравість і контрастність екрану;
  • високий рівень передачі кольору;
  • низьке енергоспоживання;
  • тонкий компактний корпус.

Що стосується розмірів екрану, LED телевізори мають великий асортимент діагоналей. Звісно, повною мірою оцінити всі переваги унікальної технології можна лише на великих екранах в 32-43 дюйми.

Ще однією важливою перевагою LED моделей є часто застосування в них популярної нині технології 3D. Звичайно, її наявність значно підвищує вартість пристрою, однак результат того вартий.

Інші особливості LED моделей

Незаперечною перевагою є технологія Smart TV, яка присутня в більшості LED моделей. Вона фактично перетворює телевізор в повноцінний персональний комп'ютер, що дозволяє повністю відмовитися від використання останнього.

Smart TV дозволяє, з одного боку, насолоджуватися усіма можливостями телевізора, а з іншого, активно користуватися Інтернетом. Ви зможете не тільки дивитися на екрані ролики з популярного сайту YouTube, але і легко спілкуватися з друзями в улюблених соціальних мережах.

Крім того, до такого телевізора можна буде підключати будь-які гаджети - від смартфонів до цифрових камер. Для цього моделі зі Smart TV оснащуються підтримкою всіх відомих протоколів.

Купуючи пристрій з LED технологією, ви отримаєте у власність багатофункціональний агрегат, можливості якого виходять далеко за рамки звичайного телевізора. А це означає, що вкладення в нього дуже швидко окупляться, і залишиться лише насолода від користування такою досконалою технікою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram