ГоловнаСуспільствоПодії

Поліцейські під час перевірки громадян в центрі Києва вилучили низку небезпечних предметів

Серед вилученого - два ножі, світлошумова гранату та стартовий пістолет, перероблений під бойовий.

Під час перевірки громадян у центрі Києва поліцейські вилучили низку небезпечних предметів.

Про це повідомляється на сайті поліції.

"На Хрещатику у 18-річного місцевого студента виявили предмет, схожий на стартовий пістолет з ознаками перероблення під бойову зброю. Його вилучили та направили на проведення експертизи", - йдеться в повідомленні.

Фото: npu.gov.ua

Раніше, на вулиці Михайлівській, правоохоронці зупинили киянина, 1959 року народження. У чоловіка поліцейські вилучили перемотані скотчем світлошумову гранату і предмет, схожий на петарду.

"До гранати були прикріплені також шурупи та інші металеві предмети. З якою метою чоловік переносив ці речі, буде встановлено після ретельної перевірки", - йдеться в повідомленні.

Фото: npu.gov.ua

У 20-річного перехожого на Хрещатику під час перевірки знайшли предмет, схожий на вибуховий пакет. На місце викликали фахівців вибухотехнічної служби.

Фото: npu.gov.ua

Раніше поліцейські вилучили у молодика штик-ніж. Власником виявився 28-річний уродженець Закарпаття, який не зміг пояснити, з якою метою він переносив небезпечний предмет.

Також на Хрещатику правоохоронці затримали жителя Одеської області, 1998 року народження, у якого вилучили мисливський ніж.

Фото: npu.gov.ua

Нагадаємо, з 18 лютого поліція Києва перейшла на посилений режим. 18 лютого в столиці пройшли заходи з нагоди другої річниці військових дій на Дебальцевському плацдармі. 19 лютого на Майдані відбулося віче на підтримку блокади залізниці на Донбасі.

На 20 лютого організації "Радикальні праві сили" і "Наждак" анонсували "новий Майдан". 22 лютого вийдуть на марш "Свобода", "Правий сектор" і "Азов".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram