ГоловнаСуспільствоВійна

На Донбасі загинув швагро Анатолія Тимощука

Максим Гринчишин був командиром зенітно-ракетного взводу 1-го механізованого батальйону 72 ОМБР.

На Донбасі загинув швагро Анатолія Тимощука
Максим Гринчишин
Фото: Служба военных капелланов / Facebook

Дружина капітана збірної України з футболу Анатолія Тимощука Надія Навроцька повідомила, що на Донбасі загинув її зведений брат Максим Гринчишин.

Про це вона написала в Фейсбуці.

"Максим був на передовій невизнаної війни... Він був моїм зведеним братом... Моя мати давала йому захисну молитву, молилася за нього... Ще кілька днів тому вітав мене з днем народження. Я побажала йому у відповідь... Останній його веселий смайлик виявився прощальним... я не можу повірити. Не хочу. Відчуття, ніби це якась паралельна реальність, як я сплю і бачу кошмарний сон, де на своїй землі гине мій брат, мої друзі дитинства, мої земляки. А людина, з якою я розділила половину свого життя, годує, можливо, вбивцю мого брата шаурмою і хачапурі...", - написала Навроцька, яка зараз розлучається з Тимощуком.

Максим Гринчишин був командиром зенітно-ракетного взводу 1-го механізованого батальйону 72 ОМБР.

"У Максима залишилася матір, біль якої страшно уявити, сестра, сім'я, близькі друзі", - додала Навроцька.

Нагадаємо, 10 лютого колишній півзахисник збірної України Тимощук оголосив про завершення кар'єри. Раніше він отримав тренерський диплом вищої категорії (PRO), який дає право працювати на національному та міжнародному рівнях у будь-яких командах. У січні спортивні ЗМІ повідомляли, що Тимощук може стати граючим тренером російського "Зеніту".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram