ГоловнаСуспільствоПодії

Депутат Миколаївської облради п'яним за кермом намагався відкупитися від поліції

Патрульні склали на нього протокол і забрали машину на штрафмайданчик.

Депутат Миколаївської обласної ради, директор державного підприємства "Дослідне господарство Агрономія" Сергій Чмир, якого патрульні поліцейські спинили п'яним за кермом, намагався дати їм хабар у розмірі 1000 гривень.

Відеозапис інциденту опублікувала прес-служба Управління патрульної поліції Миколаєва.

Як зазначає місцеве видання "Преступности.Нет", вдень 16 лютого в Миколаєві на вулиці Херсонське шосе в районі перехрестя з вулицею Новозаводською патрульні поліцейські зупинили автомобіль Toyota Land Cruiser, за кермом якого перебував депутат Сергій Чмир у стані алкогольного сп'яніння.

Як випливає з відеозапису, Чмир сам зізнався в тому, що він п'яний, і кілька разів просив вибачення в поліцейських за те, що "так сталося".

Чмир надав патрульним тільки водійське посвідчення. Коли ж поліцейські почали вимагати в нього свідоцтво про реєстрацію, депутат ухилився від відповіді, в результаті чого запропонував інспекторам 1000 гривень хабара.

У підсумку патрульні склали на п'яного депутата протокол за статтею 130 КУпАП за керування у стані сп'яніння, а також забрали автомобіль на штрафмайданчик у зв'язку з відсутністю на нього свідоцтва про реєстрацію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram