ГоловнаСуспільствоЖиття

У п'ятницю в Києві до +2 градусів

Очікується мінлива хмарність без опадів.

У п'ятницю в Києві до +2 градусів
Фото: bcm.ru

У п'ятницю, 17 лютого, в Києві очікується мінлива хмарність без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-6 градусів, удень 0...+2 градуси.

Про це йдеться в прогнозі Гідрометцентру України.

На заході України мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями невеликий мокрий сніг з дощем, вночі та вранці місцями туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-9 градусів, вдень -2...+3 градуси, на Закарпатті та Прикарпатті +1...+7 градусів. У Карпатах без опадів, температура повітря вночі 0...-6 градусів, удень +2...-3 градуси.

На півночі України мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-10 градусів, у Сумській області до -13 градусів, удень -2...+4 градуси.

У центрі України мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-12 градусів, у Полтавській і Дніпропетровській областях до -15 градусів, удень +3...-5 градусів.

На сході України мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -13...-20 градусів, удень -1...-6 градусів.

На півдні України мінлива хмарність, без опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-11 градусів, у Запорізькій області до -15 градусів, вдень -3...+3 градуси, в Миколаївській і Одеській областях +1...+7 градусів.

У Криму мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -5...-10 градусів, удень +2...+7 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram