ГоловнаСуспільствоВійна

Шістьох військових поранено і травмовано за добу на Донбасі

Зафіксовано 89 обстрілів.

Шістьох військових поранено і травмовано за добу на Донбасі
Фото: Макс Левін

У вівторок у зоні бойових дій на Донбасі зафіксовано 89 обстрілів. У результаті троє бійців отримали поранення, ще троє були травмовані.

Як повідомляє штаб АТО, на Донецькому напрямку з 152- і 122-міліметрової артилерії російсько-окупаційні війська обстрілювали Луганське, з мінометів різних калібрів, гранатометів і стрілецької зброї - Авдіївку, Опитне, Троїцьке, Кам'янку, Піски, Південне, Луганське, Невельське, Зайцеве, Верхньоторецьке, Новгородське. У районі Авдіївки по позиціях військових вів вогонь танк. По Луганському і Верхньоторецькому стріляли з БМП.

На Маріупольському напрямку з артилерії і мінометів противник обстрілював Талаківку, Мар'їнку, Чермалик і Гнутове. З мінометів вели вогонь по Новотроїцькому, а з гранатометів і стрілецької зброї - по Водяному, Павлополі, Лебединському, Широкиному і Березовому. По Павлополю вогонь вів БТР противника, по Мар'їнці - снайпер.

На Луганському напрямку окупанти обстрілювали позиції сил АТО в районі Кримського з 122-міліметрової артилерії, з мінометів - Троїцьке, Кримське, Попасну, Новозванівку, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - Новозванівку і Новоолександрівку. По Новотошківському стріляв БМП.

Нагадаємо, в понеділок на Донбасі російсько-окупаційні війська 78 разів обстріляли українських військових. Один боєць отримав поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram