ГоловнаСуспільствоЖиття

У вівторок у Києві обіцяють сніг і -12 градусів

В Україні очікуються похолодання і снігопади.

У вівторок у Києві обіцяють сніг і -12 градусів
Фото: obozrevatel.com

У вівторок, 7 лютого, в Києві хмарно, вночі невеликий сніг, вдень помірний сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі та вдень -10...-12 градусів.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно, вночі невеликий сніг, вранці та вдень сильний сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вранці і вдень хуртовина, вітер східний, 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі та вдень -3...-8 градусів.

У Закарпатті сильний мокрий сніг та дощ, температура вночі та вдень близько 0 градусів.

У Карпатах вночі невеликий сніг, вранці та вдень сильний сніг, температура повітря вночі і вдень -3...-8 градусів.

На півночі України хмарно, вночі невеликий сніг, вдень помірний сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі та вдень -10...-15 градусів.

У центрі України хмарно, вночі невеликий сніг, вранці та вдень сильний сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вранці і вдень хуртовина, вітер східний, 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі та вдень -8...-17 градусів.

На сході України хмарно, вночі невеликий сніг, вдень місцями невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця, вітер східний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі та вдень -17...-22 градуси.

На півдні України хмарно, вночі невеликий мокрий сніг з дощем, вдень мокрий сніг з дощем, місцями туман, місцями ожеледь, на дорогах місцями ожеледиця, вітер східний, 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі та вдень -1...-7 градусів.

У Криму хмарно, без опадів, місцями туман, на дорогах місцями ожеледиця, вітер східний, 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +5...-3 градуси, вдень +3...+8 градусів.

Нагадаємо, за прогнозами Гідрометцентру, з 12 лютого морози в Україні підуть на спад.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram