ГоловнаСуспільствоВійна

У результаті обстрілу в Луганській області пошкоджено школу і приватні будинки

Пошкоджено системи електро- та водопостачання в Попаснянському районі.

У результаті обстрілу в Луганській області пошкоджено школу і приватні будинки
Архивное фото
Фото: kv.npu.gov.ua

У Луганській області в результаті масованих обстрілів пошкоджено будівлю школи, а також кілька інфраструктурних об'єктів: перебито системи водо- і електропостачання.

Про це повідомляє прес-служба Луганської ВЦА у Фейсбуці.

"Прямим влученням міни зі 120-міліметрового міномета у вікно було пошкоджено будівлю загальноосвітньої школи в Трьохізбенці - в результаті вибило скло і двері. Навчальний процес у навчальному закладі призупинено. Також вогнем з артилерії 152-міліметрового калібру пошкоджено системи електро- та водопостачання у Врубівці Попаснянського району. Зараз на місці події працюють фахівці - ліквідують наслідки обстрілу, в населений пункт доставлено генератори", - йдеться в повідомленні.

Зазначають, що за добу бойовики "ЛНР" 20 разів порушували режим тиші уздовж лінії розмежування. .

"Учора ввечері бойовики били по соціальних об'єктах: системах водо- і електропостачання, школі. Однак ми не дозволимо дестабілізувати ситуацію в області і сіяти паніку серед мирного населення. Усі об'єкти буде оперативно відновлено. Наразі тривають оперативні заходи з ліквідації наслідків спрямованого акту агресії", - заявив заступник голови Луганської ВЦА Юрій Клименко.

Нагадаємо, раніше в Луганській області пошкодили залізницю, яку блокують ветерани АТО.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram