ГоловнаСуспільствоВійна

Дружина Болотова підозрює, що його отруїли

Напередодні смерті екс-ватажок "ЛНР" зустрічався з двома чоловіками в кафе.

Дружина Болотова підозрює, що його отруїли
Фото: rosbalt.ru

Удова першого очільника "ЛНР" Валерія Болотова Олена повідомила, що чоловік помер невдовзі після того, як випив горня кави в одному з барів Москви.

Напередодні смерті Болотов зустрічався з двома чоловіками в кафе "Червона машина" в будівлі Льодового палацу ЦСКА. Удома Болотов поскаржився на погане самопочуття. "Він увесь вечір повторював: "Навіщо я випив цю каву?" - розповіла Олена Болотова російському телеканалу Life.

Наступного дня Болотов залишився вдома, щоб відлежатися, а дружина поїхала в лікарню, щоб прикріпити чоловіка до медзакладу.

Повернувшись додому, вона виявила чоловіка непритомним і відразу ж викликала бригаду швидкої допомоги, але до моменту приїзду медиків Болотов уже був мертвим.

"Він на своє здоров'я особливо ніколи не скаржився, і ми ніколи не зверталися до медичного закладу ні тут, ні там. Тільки іноді він говорив, що серце поколює... Одразу після того, що сталося, в мене виникла підозра, що його отруїли", - заявила Болотова.

Нагадаємо, Валерій Болотов помер 27 січня, йому було 47 років.

Болотов став ватажком "ЛНР" у квітні 2014 року, коли його обрали "народним губернатором" Луганської області. Він брав участь у збройному захопленні будівлі Управління СБУ в Луганській області. 14 серпня 2014 року Болотов виїхав з Луганська. Його замінив на посаді очільника "ЛНР" Ігор Плотницький.

У грудні 2016 року Болотов в інтерв'ю звинуватив Плотницького в провокаційних обстрілах Луганська влітку 2014 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram