ГоловнаСуспільствоПодії

У Луганській області пошкодили залізницю, яку блокують ветерани АТО

Залізничну колію пошкодили за кілометр від місця, де перебувають учасники акції.

У Луганській області пошкодили залізницю, яку блокують ветерани АТО
Фото: facebook.com/dostali.hvatit

Невідомі пошкодили ділянку залізниці Луганськ - Попасна на лінії розмежування в Луганській області.

"Вони демонтували ділянку колій завдовжки 1 м 10 см. Там вибуху не було, її вирізано", - повідомила прес-секретар Головного управління Національної поліції в Луганській області Тетяна Погукай. Слідчо-оперативна група задокументувала злочин. Вирішується питання про внесення відомостей у Єдиний реєстр досудових розслідувань.

Залізничні колії пошкодили за кілометр від місця, де перебувають учасники акції блокування торгівлі з "ЛНР", повідомив нардеп Семен Семенченко.

"Хлопці повідомляють, що за кілометр від них, у районі "сірої зони" невідомі демонтували рейки. Очевидно місцеві патріоти України втомилися чекати, поки закінчиться війна, і вони вирішили припинити фінансування окупантів, щоб наблизити її закінчення. Хоча може бути і провокація", - написав він у фейсбуці.

Нагадаємо, 25 січня на 41-му км перегону станцій "Светланове - Шипілове", на території Попаснянського району Луганської області, на залізничній колії близько 50 осіб у камуфляжному одязі, серед яких депутати Верховної Ради Семен Семенченко, Павло Костенко, Тарас Пастух (усі - "Об'єднання "Самопоміч"), Володимир Парасюк (позафракційний), почали блокування пересування поїздів.

Прокуратура Луганської області почала розслідування за фактом блокування залізниці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram