ГоловнаСуспільствоВійна

За добу в зоні АТО поранено двох бійців

Бойовики 51 раз обстріляли позиції військових на Донбасі.

За добу в зоні АТО поранено двох бійців
Фото: Макс Левін

За минулу добу бойовики 51 раз обстріляли позиції українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. У результаті двоє бійців АТО отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці. На Маріупольському напрямку з мінометів калібру 120 і 82 міліметри терористи неодноразово вели вогонь по Красногорівці, Мар'їнці та Широкиному. З гранатометів і стрілецької зброї обстріляли Павлопіль, Гнутове, Талаківку, Новотроїцьке, Широкине, Водяне та Лебединське. По Новотроїцькому та Широкиному також вогонь вели снайпери.

На Луганському напрямку зі 122-міліметрової артилерії, мінометів калібру 120 мм і 82 мм окупанти вели вогонь по Троїцькому. Також з мінометів стріляли по Новозванівці і Попасній. З гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - по Кримському, Троїцькому, Новозванівці, Новоолександрівці, а також по Станиці Луганській, де має відбутися розведення сил.

На Донецькому напрямку зі 120-міліметрових мінометів бойовики обстріляли Луганське. З гранатометів і стрілецької зброї - Авдіївку, Зайцеве й Опитне. По Пісках вогонь вів снайпер, а по Луганському стріляли з БМП.

Нагадаємо, в понеділок, 23 січня, в результаті бойових дій на Донбасі було поранено одного українського військового.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram