ГоловнаСуспільствоПодії

Суд заарештував екстрадованого з Німеччини сина мера Лисичанська

Сергію Шиліну не надали право вийти під заставу.

Суд заарештував екстрадованого з Німеччини сина мера Лисичанська
Сергей Шилин

Лисичанський міський суд заарештував Сергія Шиліна - сина мера Лисичанська, якого підозрюють у викраденні людини та хуліганстві.

Про це Українським Новинам сказав адвокат заарештованого Олександр Овчаренко.

"Суд обрав йому найжорсткіший запобіжний захід - утримання під вартою на два місяці. Ще й без права внесення застави, що є незаконним, оскільки йому інкримінують заподіяння тілесних ушкоджень середньої тяжкості", - сказав він.

Захист має намір оскаржити арешт Шиліна.

Нагадаємо, в серпні 2016 року в Лисичанську біля місцевого кафе-бару двоє п'яних громадян, одним з яких був Сергій Шилін-молодший, побили 33-річного чоловіка, помістили його в багажник автомобіля Mercedes-Benz S350 TDI і поїхали з місця події.

Автомобіль затримали патрульні поліцейські на дорозі в напрямку Сєвєродонецька. Лисичанський відділ поліції відкрив кримінальні провадження за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі), ч. 2 ст. 296 (хуліганство).

Сергій Шилін-молодший ухилявся від органів прокуратури, у зв'язку з чим був оголошений у розшук, до якого було залучено підрозділ Українського бюро Інтерполу.

Співробітники Інтерполу виявили Шиліна в Німеччині і застосували щодо нього екстрадиційний арешт. Україні його передали 18 січня.

Старшого сина мера Лисичанська Шиліна Андрія оголошено в розшук за підозрою в наркоторгівлі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram