ГоловнаСуспільствоВійна

ОБСЄ повідомила про критичне становище жителів двох селищ на Донбасі

У Крутій Балці і Бетмановому на лінії фронту немає світла.

ОБСЄ повідомила про критичне становище жителів двох селищ на Донбасі
Александр Хуг

Ситуація в двох селищах: Крутій Балці та Бетмановому (колишній Червоний Партизан) Ясинуватського району Донецької області дуже складна, заявив перший заступник голови СММ ОБСЄ в Україні Олександр Хуг.

"Цивільне населення в Крутій Балці та Красному Партизані повідомило нам, що ця ніч була спокійною. Особливо цивільне населення відзначає, як складно доводиться виживати, оскільки вони страждають без електрики ... Ситуація, де живуть люди, дуже складна - немає світла і доступу до інших можливостей. Без світла немає можливості зарядити телефон, щоб спілкуватися і слухати новини, щоб розуміти, що відбувається. Постійний ризик обстрілу з важкої артилерії є", - сказав журналістам Хуг, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За його словами, ОБСЄ продовжуватиме спостерігати за виконанням досягнутих домовленостей сторін. "Саме час виконувати все те, про що домовилися. Немає часу на дискусії", - наголосив Хуг.

Обидва селища перебувають на лінії розмежування, однак Крута Балка контролюється Збройними силами України, а Бетманове - незаконними збройними формуваннями.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram