ГоловнаСуспільствоПодії

Військовослужбовець загинув у ДТП в Маріуполі

Ще одного військовослужбовця доставлено в лікарню у тяжкому стані.

Військовослужбовець загинув у ДТП в Маріуполі
Фото: dn.npu.gov.ua

Один військовослужбовець загинув, одного госпіталізовано в результаті дорожньо-транспортної пригоди в Маріуполі, повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"21 січня в м. Маріуполь сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох військовослужбовців Збройних Сил України. Попередньо встановлено, що водій автомобіля не впорався з керуванням", - йдеться в повідомленні.

У результаті ДТП один військовослужбовець загинув на місці, другого військовослужбовця доставлено в лікарню швидкої медичної допомоги м. Маріуполь у тяжкому стані. З метою з'ясування причин та обставин дорожньо-транспортної пригоди проводиться розслідування.

На сайті ГУНП у Донецькій області повідомляють про ДТП у Маріуполі, в результаті якої загинув пасажир автомобіля, а водій у тяжкому стані був госпіталізований. Аварія сталася в Кальміуському районі міста в суботу близько 16:00. Повідомляють, що автомобіль Nissan Sunny в'їхав у перешкоду.

"Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Триває слідство", - повідомили в поліції.

Чи є учасники цієї ДТП військовослужбовцями, на сайті поліції не уточнюють.

Раніше повідомляли, що в ДТП потрапив рейсовий автобус "Івано-Франківськ - Луцьк", вісьмох осіб госпіталізовано.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram