ГоловнаСуспільствоПодії

У Запоріжжі поліцейські зі стріляниною затримали грабіжника магазину

Чоловік намагався чинити збройний опір.

У Запоріжжі поліцейські зі стріляниною затримали грабіжника магазину
Фото: Depositphotos/Elnur

У Запоріжжі поліцейські затримали підозрюваного в розбійному нападі на магазин чоловіка, який намагався вчинити збройний опір.

Про це повідомляють на сайті поліції.

"17 січня в поліцію звернувся співробітник одного з приватних підприємств, який повідомив, що двоє невідомих зайшли в магазин продажу і ремонту мобільних телефонів, де зробили кілька пострілів у стелю. Після цього грабіжники відкрито заволоділи грошима в сумі 2 тис. доларів і втекли в невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні.

Відпрацьовуючи прилеглу територію гарячим слідом, поліцейські помітили двох громадян, схожих за описом на грабіжників. Під час затримання один з них відкрив по правоохоронцях вогонь з травматичного пістолета. У відповідь оперативники також застосували зброю, поранивши зловмисника в ногу.

Затриманого - раніше судимого жителя Запоріжжя 1979 року народження - доставили в лікарню для надання медичної допомоги. У нього вилучили травматичний пістолет зі знищеними номерами і викрадені в магазині гроші.

Встановлюють особу другого грабіжника. Відкрито кримінальне провадження за статтею "Розбій".

Нагадаємо, в ніч на 16 січня в центрі Олевська Житомирської області в перестрілці між місцевими та приїжджими загинула людина, шестеро отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram