ГоловнаСуспільствоЖиття

У понеділок у Києві до -3 градусів

Істотних опадів у столиці не прогнозують.

У понеділок у Києві до -3 градусів
Фото: Макс Требухов

У понеділок, 16 січня, в Києві мінлива хмарність, удень без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура вночі -4...- 6 градусів, удень -1...- 3 градуси.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України мінлива хмарність, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -8...-13 градусів, вдень +7...-2 градуси.

У Карпатах без істотних опадів, температура повітря вночі -11...-16 градусів, вдень -4...-9 градусів.

На півночі України мінлива хмарність, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -4...-9 градусів, вдень -1...-6 градусів. У центрі України мінлива хмарність, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -4...-10 градусів, вдень -1...-6 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, вночі мокрий сніг з дощем, удень невеликий мокрий сніг з дощем, уночі й вранці місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі й удень -3...+2 градуси.

На півдні України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, тільки в Запорізькій області вночі мокрий сніг з дощем. На дорогах місцями ожеледиця, вітер північний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -4...-11 градусів, вдень 0...-5 градусів, у Запорізькій області вночі й удень -3...+2 градуси.

У Криму хмарно з проясненнями, вночі мокрий сніг з дощем, вдень невеликий дощ з мокрим снігом, на дорогах місцями ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...+4 градуси, вдень +1...+6 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram