ГоловнаСуспільствоЖиття

Студентки в Сумській області займалися проституцією "заради розваги"

Година "роботи" дівчат коштувала 500 гривень.

Студентки в Сумській області займалися проституцією "заради розваги"
Архивное фото
Фото: mvs.gov.ua

Поліція Сумської області направила в суд справу стосовно студентки третього курсу одного з вишів, обвинуваченої у звідництві та залученні в проституцію своїх неповнолітніх подруг.

Про це повідомляється на сайті обласного управління Нацполіції.

Як з'ясувалося, після від'їзду на навчання, дівчина вирішила трохи підзаробити. До секс-бізнесу вона також долучила двох своїх неповнолітніх подруг 16 і 17 років, з якими ділила кімнату студентського гуртожитку.

"Година "роботи" дівчат коштувала 500 гривень. Клієнтів студентки підшукували через Інтернет, на сайтах знайомств, після чого проводили приватні зустрічі на території чоловіків. Подруги підозрюваної зізналися, що робота повіями для них була більше розвагою, ніж реальною фінансовою підтримкою, через що вони і погодилися на пропозицію своєї подруги", - розповіли в поліції.

На двох неповнолітніх дівчат правоохоронці склали адміністративні протоколи, а щодо 18-річної студентки слідчі відкрили одразу два кримінальних провадження: за ч. 3 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) та за ч. 3 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією), які вже направили до суду.

Дівчині загрожує до десяти років в'язниці.

Нагадаємо, раніше в Києві силовики закрили три публічні будинки і порностудію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram