ГоловнаСуспільствоПодії

Пенсіонер навмисне підірвав газ у багатоповерхівці в Сумах

У результаті вибуху загинула його сусідка, яка проживала поверхом нижче.

Пенсіонер навмисне підірвав газ у багатоповерхівці в Сумах
Фото: su.npu.gov.ua

Поліція встановила, що вибух у багатоповерхівці в Сумах влаштував один із мешканців будинку - чоловік навмисне відкрив вентилі газової плити і підпалив цигарку.

Про це повідомляють на сайті поліції. 

"Один із мешканців будинку, власник квартири на сьомому поверсі, 59-річний чоловік, перебуває на постійному обліку у психіатра з відповідним діагнозом, після сімейної сварки умисно відкрив на кухні вентилі газової плити, напустив у приміщення газу і підпалив цигарку", - йдеться в повідомленні.

У результаті вибуху загинула його сусідка, яка проживала поверхом нижче, 64-річна пенсіонерка. Також постраждали ще декілька мешканців.

"Сам чоловік отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у реанімаційне відділення Сумської обласної клінічної лікарні з травмами голови і термічними опіками обличчя, голови, грудної клітки, рук, ніг - загальною площею близько 20% поверхні тіла, 1-2 ступеня", - повідомили в поліції.

Фото: su.npu.gov.ua

У лікарню також доставили сім'ю, що проживала в сусідній квартирі, - 59-річна жінка, її 31-річна донька і двоє малолітніх онуків. Медики надали їм усю необхідну допомогу.

"З місця події евакуйовано 64 мешканці будинку, розселенням людей займається міська влада. Наші співробітники забезпечують охорону громадського порядку й охорону пошкодженого будинку, щоб не допустити в будівлю сторонніх осіб і запобігти мародерству", - заявив начальник ГУНП Сумської області Микола Лушпієнко.

Фото: su.npu.gov.ua/

Нагадаємо, у вівторок ввечері в 10-поверховому будинку в Сумах стався вибух, у результаті якого загинула 64-річна жінка. Попередня причина - вибух газоповітряної суміші. Поліція порушила за цим фактом кримінальну справу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram