ГоловнаСуспільствоПодії

Чоловік, в якого стріляв Пашинський, розповів свою версію події

Потерпілий наполягає, що нардеп не робив попереджувального пострілу.

Чоловік, в якого стріляв Пашинський, розповів свою версію події
Фото: ru.tsn.ua

Чоловік, в якого стріляв Сергій Пашинський, розповів свою версію події 31 грудня під Києвом: за його словами, нардеп застосував вогнепальну зброю не за правилами.

Про це він розповів у сюжеті ТСН.

Потерпілий назвався В'ячеславом Хімікусом і розповів свою версію події. Зокрема, він заявив, що нардеп не робив попереджувального пострілу в повітря, а цілився в груди і лише "завдяки щасливому збігу обставин" куля потрапила жертві в ногу.

Хімікус розповів, що йшов з сусіднього села, куди ходив привітати з прийдешнім новим роком свою матір. Оскільки трохи випили, то машину він залишив удома, а на вузькій ділянці дороги натрапив на бус, який заглух.

Водій попросив його допомогти виштовхати бус із проїжджої частини на узбіччя і той погодився.

"Зупиняється "Мерс", опускається вікно: "Ви, виродки, хоч би лампи включили, що це таке?" Кажу: "Чуєш, йди на ** й, якщо є чоловіки - нехай вийдуть, поговоримо". І штовхаємо. Стоїть оцей з пістолетом: "Всім стояти, лежати!" У мене в руці пляшка була - я його відразу і навернув. Я вже надивився на сході таких гусей... Ось і все", - розповів Хімікус.

Він наполягає, що депутат першим дістав пістолет, коли йому ще ніхто не погрожував і не наближався до нього. Також потерпілий стверджує, що Пашинський у повітря для попередження не стріляв, а відразу цілився на ураження.

Нагадаємо, депутат Ради Сергій Пашинський ("Народний фронт") напередодні Нового року потрапив у бійку, яка завершилася тим, що він прострелив ногу 38-річному чоловікові, який напав на нього.

Пашинському 50 років. Він є народним депутатом з 2006 року. Очолює Комітет з питань національної безпеки і оборони Верховної Ради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram