ГоловнаСуспільствоПодії

Поліція: овідіопольський вбивця хотів на вантажівці в'їхати в натовп людей

В'їзд до міста заблокували, тому злочинець втік до поля.

Поліція: овідіопольський вбивця хотів на вантажівці в'їхати в натовп людей
Фото: od.npu.gov.ua

Злочинець, який жорстоко вбив двох людей в Овідіополі, хотів на вантажівці в'їхати в натовп людей в Одесі.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

"Під час першочергових слідчих дій було встановлено, що зловмисник мав намір здійснити гучний злочин. У його планах було в'їхати автомобілем у велику юрбу людей в Одесі. Втілюючи заплановане, він, після вбивства жінки і її дочки в Овідіополі, сів у вантажний автомобіль і вирушив до обласного центру", - йдеться в заяві.

Яким чином поліція з'ясувала плани вбивці, не уточнюється.

По дорозі в Одесу він скоїв ДТП, але продовжив рух.

Поліцейські заблокували в'їзд до Одеси, тому зловмисник повернув в поле. Завдяки кращій прохідності вантажівки, він зумів відірватися від поліції. Після того як його вантажівка застрягла в оранці, він покинув її і побіг полем.

Зараз територія, де було помічено зловмисника, оточена. На місці працюють кінологи зі службовими собаками, поліцейські спецпідрозділи і військовослужбовці Національної гвардії України. Розшукові заходи тривають.

Кореспондент "Думской" з місця подій пише, що в операції із затримання вбивці бере участь більш як 600 чоловік, в тому числі оперативники карного розшуку, бійці КОРДу і спецбатальйону поліції, військовослужбовці Нацгвардії і навіть мисливці та інші жителі району, які мають вогнепальну зброю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram