ГоловнаСуспільствоПодії

У мерії Енергодара почалися обшуки

Місцевих чиновників підозрюють у причетності до розкрадання бюджету.

У мерії Енергодара почалися обшуки
Фото: wikimapia.org

Прокуратура і поліція Запорізької області в четвер, 22 грудня, організували обшуки в мерії Енергодара. Про це повідомляють на сайті прокуратури.

Обшуки проводять у рамках кримінального провадження про розкрадання грошей міського бюджету посадовими особами Енергодарської міськради і комунальними підприємствами.

"Були отримані відомості про те, що до вчинення злочинів можуть бути причетні посадові особи міської ради та комунальних підприємств міста, у яких за місцем роботи може зберігатися документація, що підтверджує незаконне використання бюджетних коштів. Відділення поліції разом з працівникам прокуратури вже провели обшуки в адмінбудівлі КП "ПКВ" (комунальне підприємство "Підприємство комунальної власності" Енергодарської міської ради, - LB.ua) і за місцем проживання посадових осіб підприємства. Частину документів підприємства виявлено в згорілій будівлі колишнього Лазнево-прального комбінату. У зв'язку з викладеним було отримано постанови слідчого судді на проведення сьогоднішніх обшуків в адміністративній будівлі Енергодарської міської ради та за місцем проживання посадових осіб ради", - повідомили в прес-службі прокуратури.

Нагадаємо, в Енергодарі розташована Запорізька АЕС.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram