ГоловнаСуспільствоПодії

Співробітника сервісного центру МВС поранено під час погоні за грабіжниками в Рівненській області

Нападникам удалося втекти.

Співробітника сервісного центру МВС поранено під час погоні за грабіжниками в Рівненській області

У Рівненській області під час переслідування грабіжників постраждав працівник сервісного центру Міністерства внутрішніх справ.

Про це повідомляють на сайті обласного управління Нацполіції.

У поліції розповіли, що четверо чоловіків у масках напали на підприємця з Нетішина, який зупинився на дорозі, щоб замінити колесо у своєму автомобілі Ford. ВАЗ зловмисників перегородив йому рух, а один із нападників відкрив вогонь по автомобілю, інший - побив чоловіка та відібрав у нього сумку з грошима.

Злочинці потрапили в поле зору працівників сервісного центру, які поверталися з роботи у службовому автомобілі Volkswagen Passat. Помітивши поліцейську машину, вони спробували втекти, але правоохоронці почали їх переслідувати.

"Невідомі зупинилися і кинули в лобове скло службового автомобіля вибухівку. Після вибуху водій Volkswagen Passat вийшов з машини і отримав дві кулі в ділянку спини та шиї. Зловмисники кинули свій автомобіль і зникли в невідомому напрямку", - повідомили в поліції.

Начальника територіального сервісного центру госпіталізували з тілесними ушкодженнями, отриманими в результаті вибухової травми - травм голови, попереку з наявністю сторонніх тіл. Двоє чиновників, які перебували в автомобілі, не постраждали.

36-річний приватний підприємець з Нетішина отримав закриту черепно-мозкову травму, забій голови, струс головного мозку і після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився.

Поліція почала досудове розслідування за статтею "Розбій". За тривогою піднято весь особовий склад Здолбунівського та Острозького відділів, групи реагування патрульної поліції, залучено всі сили і засоби для затримання нападників.

Нагадаємо, влітку МВС почало створювати сервісні центри замість міжрайонних реєстраційно-екзаменаційних центрів (МРЕВ).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram