ГоловнаСуспільствоЖиття

На "Героїв Дніпра" розпочався монтаж сталевих конструкцій для ТРЦ "Оазис"

Деякі колони розміщені безпосередньо перед закритими зараз входом і виходом з метро

Всередині перехідного кільця станції метро "Героїв Дніпра" розпочався монтаж сталевих конструкцій, призначених для заливки бетоном колон і стін першого поверху ТРЦ "Оазис". Станом на ранок понеділка, до десятка таких конструкцій вже були готові, повідомляє My-Obolon.

На фото, опублікованих у Facebook-групі "Проти будівництва над станцією метро "Героїв Дніпра", помітно, що деякі колони розміщені безпосередньо перед закритими зараз входом і виходом з метро.

Фото: facebook/Сережа Абдулов

Фото: facebook/Сережа Абдулов

Фото: facebook/Сережа Абдулов

Нагадаємо, станція метро "Героїв Дніпра" розташована на півночі Києва на перетині однойменної вулиці та Оболонського проспекту. На місці виходу зі станції, який є круглою пішохідною площею, планують побудувати триповерховий ТРЦ під назвою "Оазис".

Після акцій активістів проти будівництва торгово-розважального центру, мер Києва Віталій Кличко публічно, на камеру дав обіцянку припинити будівництво до проведення громадських слухань.

7 вересня будівельники почали ламати бетонний дашок вестибюля станції. Незабаром після цього на стелі станції з'явилася металева латка, а на гранітній підлозі - тріщини. Разом з тим, Київський метрополітен заявив, що не бачить небезпеки в будівництві ТРЦ над станцією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram