ГоловнаСуспільствоЖиття

Завтра в Києві невеликий дощ, до +6 градусів

Уночі температура буде така сама, як удень.

Завтра в Києві невеликий дощ, до +6 градусів
Фото: donbass.ua

10 грудня в Києві буде хмарно з проясненнями, невеликий дощ, вітер західний, 7-12 м/с. Температура повітря протягом доби +4...+6 градусів.

Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, невеликий дощ, удень у Волинській і Рівненській областях помірний дощ, вітер західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +1...+6 градусів, удень +3...+8 градусів.

У Карпатах без істотних опадів, температура повітря вночі +1...- 4 градуси, вдень -2...+3 градуси.

У Моршині невеликий дощ, температура вночі +3...+5 градусів, удень +5...+7 градусів.

У Трускавці невеликий дощ, температура вночі +3...+5 градусів, удень +5...+7 градусів.

У Сваляві без істотних опадів, температура вночі 0...- 2 градуси, удень +1...+3 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, невеликий дощ, вночі в Чернігівській і Сумській, а вдень у Житомирській областях помірний дощ, на дорогах уночі місцями ожеледь, вітер західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби +1...+6 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, невеликий дощ, тільки вдень у Дніпропетровській і Кіровоградській областях без істотних опадів, на дорогах уночі місцями ожеледь, вітер західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби +1...+7 градусів.

На сході України хмарно з проясненнями, вночі помірний дощ, удень невеликий дощ, на дорогах уночі місцями ожеледь, вітер західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби 0...+6 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ, удень без істотних опадів, вітер західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +1...+6 градусів, удень +2...+8 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ, удень без істотних опадів, вітер західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +1...+6 градусів, удень +3...+8 градусів.

У Ялті вночі невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Температура вночі +4...+6 градусів, удень +5...+7 градусів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram