ГоловнаСуспільствоЖиття

Apple Watch Series 2 vs Series 1: що вибрати?

Друге покоління «розумних» годинників - Apple Watch Series 1 і Series 2 - прийшло на зміну впізнаваній класиці, яка не поспішає здавати високі позиції. Маркетологи інтернет-магазину «Алло» відзначають підвищений попит на новинки від Apple станом на грудень 2016 року. Чим обумовлена популярність гаджетів і якій моделі варто віддати перевагу?

Стильний металевий корпус, спортивний ремінець (а також шкіряний, нейлоновий і ремінець з нержавіючої сталі, якщо говорити про девайси Series 2), потужний двоядерний процесор, яскравий OLED‑дисплей Retina — смарт-годинник Apple стане незамінним аксесуаром в умовах постійної зайнятості, а також за бажання залишатися в курсі важливих подій і стану свого здоров'я.

Упізнаваний дизайн і вдосконалений процесор

Зробити вибір між Apple Watch Series 1 і Series 2 складно, не маючи елементарного уявленням про основні характеристики обох варіантів. Дисплей Apple Watch виривається в лідери - незважаючи на те, що обидва гаджети оснащені OLED-дисплеями Retina, яскравість Series 2 поліпшена удвічі (1000 кд/м² проти 450 кд/м²). У кожній серії передбачена технологія розпізнавання сили натискання Force Touch.

На борту Series 2 - чипсет S2, тоді як смарт-годинник Series 1 оснащено процесором S1P. Різниця полягає у вбудованому модулі GPS, завдяки чому власники «розумних» годинників Series 2 володіють розширеним апаратним функціоналом.

Абсолютний контроль і покращений захист

Завдяки стандарту ISO 22810:2010 у смарт-годинниках Apple Series 2 можна приймати душ, купатися в басейні і плавати в морі. Гаджет витримує занурення у воду на глибину 50 м. Apple Watch Series 1 не має такої переваги - захищений від вологи за стандартом IPX7.

Високий рівень трекеру Apple Watch Series 2 має 12 видів тренувань і веде точний облік стану здоров'я під час проходження обраного завдання. Додано вправи для людей з обмеженими можливостями. Підключаючи бездротові навушники AirPods, можна слухати улюблені треки просто з годинника. Для відновлення дихання після навантаження передбачено приємну анімацію, яка допоможе зробити серію правильних вдихів.

Обидва девайси пильно стежить за активністю свого власника, підсумовуючи рухи протягом усього дня. Для невиправних трудоголіків передбачено активні підказки, які нагадують про відпочинок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram