ГоловнаСуспільствоВійна

Волонтери попросили Лещенка, Найєма, Соболєва пожертвувати на армію

Їм відправили офіційні листи.

Волонтери попросили Лещенка, Найєма, Соболєва пожертвувати на армію
Фото: Макс Требухов

Волонтери відправили чергові десять листів у рамках кампанії "еДесятина", під час якої вони просять чиновників-декларантів допомогти українській армії.

Перші листи були відправлені десять днів тому таким депутатам, як Ігор Кононенко, Сергій Тарута, брати Дубневичі, Нестор Шуфрич. Цього разу волонтери вирішили звернутися до тих політиків, які потрапили в парламент на хвилі постмайданних настроїв: Мустафи Найєма, Єгора Соболєва, Сергія Лещенка, Олега Мусія, Ольги Богомолець, Ігоря Луценка, Володимира Парасюка, Ганни Гопко, Сергія Висоцького і Михайла Гаврилюка.

"Порівняно з депутатами "старої школи" їхні статки виглядають більш ніж скромно. Незважаючи на це, їм ми також запропонували допомогти армії. Чому? Тому що серед вас є ті, хто, отримуючи зарплату 2-3 тис. грн, щомісяця перераховує по 100 -200 грн на тепловізори, і робить це вже третій рік поспіль. Крім того, ми вважаємо, що інколи має значення не тільки сума внеску, а й його системність", - зазначають волонтери "Повернись живим".

При цьому вони підкреслюють, що перші десять днів акції показали, що на депутатів надії мало, і тому просять звичайних громадян приєднуватися до збору коштів на тепловізори і нічну оптику.

Реквізити і контакти організації - на її сторінці у фейсбуці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram