ГоловнаСуспільствоПодії

У Слов'янську затримано розшукувану за вбивство росіянку

На Новий рік вона зарізала чоловіка, з яким святкувала.

У Слов'янську затримано розшукувану за вбивство росіянку
Фото: guns.allzip.org

Поліція затримала у Слов'янську (Донецька область) 27-річну росіянку, яку розшукує Інтерпол за вбивство.

У ніч на 1 січня 2016 року вона разом з 29-річним чоловіком, уродженцем Криму, познайомилася в Ростові-на-Дону з трьома чоловіками і запросила відсвяткувати Новий рік у себе вдома, повідомляє прес-служба поліції.

"Неабияк випивши, всі поснули. Коли господарі прокинулися, то побачили, що один з нових знайомих ще спить, а двоє інших зникли, а разом з ними ноутбук і два мобільні телефони", - наголошено в повідомленні. Тоді господарі розбудили гостя і почали його бити, а потім завдавати ударів ножем.

Від поранень чоловік помер. Пара спробувала розчленувати тіло, але, врешті-решт, просто втекла. Господиня квартири, у якої зловмисники винаймали житло, дала докладний опис і дані підозрюваних. Їх оголосили в міжнародний розшук.

Майже рік співучасники переховувалися від правосуддя, але були затримані українськими поліцейськими в Слов'янську. Їх спіймали на черговій орендованій квартирі.

Україна збирається видати Росії жінку згідно з Європейською конвенцією про видачу правопорушників.

Затриманий чоловік як громадянин України видаватися не буде. Вирішується питання про притягнення його до кримінальної відповідальності на території України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram