ГоловнаСуспільствоЖиття

Шини для безпечної їзди Новости компаний

Шини для безпечної їзди

Японська компанія Yokohama входить до числа лідерів у сфері виробництва автошин продукції. Бренд упізнаваний у понад 38 країнах, а його шини з успіхом використовують для комплектації гоночних автомобілів на різних змаганняхШини "Йокогама" - це комфортне, надійне і безпечне пересування в будь-яку пору року, тому багато споживачів вибрали цього виробника своїм фаворитом.

Бренд, перевірений часом

Зародження компанії Yokohama почалося в далекому 1917 році на території однойменного містечка. Саме на честь нього бренд отримав таку назву. Поступово філії компанії поширюються по всьому світу, представляючи японську продукцію широкому колу споживачів. Підприємство з виробництва гуми "Йокогама" неодноразово отримувало міжнародні сертифікати якості, що підтверджує відповідність шин усім стандартам.

Виробництво шин Yokohama постійно вдосконалюється. Над розробками літніх, усесезонних і зимових шин трудяться кваліфіковані інженери, конструктори, дизайнери, чим пояснюється ідеальне в усіх сенсах виконання кожної гуми. Головною особливістю шин є повна толерантність виробів до передбаченого дорожнього полотна. Гума прекрасно себе проявляє у відведену їй пору року, поліпшуючи ходові характеристики автомобіля і забезпечуючи стабільність управління. Це досягається за рахунок правильно сконструйованого протектора, а також додавання певних компонентів до складу матеріалу.

Зимова гума – підкорювач слизьких доріг

У холодну пору року підвищується ймовірність виникнення ДТП через слизьке дорожнє полотно. Знизити ризик можна лише з правильно підібраною гумою. Шини Yokohama розробляють з урахуванням складних експлуатаційних умов зими, тому відмінно справляються навіть у найбільш екстремальних ситуаціях. Вироби представлені в шипованому і нешипованому вигляді. Перший варіант забезпечується спеціальними елементами, які поліпшують показники зчеплення на ожеледиці та вкатаному снігу. Фрикційна шина добре справляється з їздою по заметах і сльоті. Протектор створений так, щоб ефективно відводити снігову кашу з плями контакту. Завдяки цьому можна запобігти акваплануванню і автомобіль не ковзає під час їзді по мокрій дорозі.

Літні та всесезонні шини

Для теплого сезону розроблені відповідні моделі гуми Yokohama. Головними їх особливостями є:

  • знижений протектор, що поліпшує зчіпні властивості;
  • економія витрат палива за рахунок низького опору коченню;
  • скорочення гальмівної дистанції;
  • поліпшення маневреності на поворотах і при обгоні;
  • зносостійкість.

Літні шини розраховані на комплектацію легкових автомобілів, кросоверів, позашляховиків, швидкісних автомобілів і т.д. Вони гідно виконують своє призначення за умови правильно підібраних параметрів гуми.

Любителям універсальності сподобаються всесезонні шини "Йокогама". Вони підходять для використання в регіонах із помірними кліматичними умовами, відмінно проявляючи себе як на сухій, так і на засніженій дорозі. Гума коштує дешевше сезонних аналогів, тому стане оптимальним варіантом для охочих заощадити на придбанні шин для зими.

Співпрацюйте з Lester.ua

Визначитися з відповідною моделлю шин - одна справа. Але як вибрати гідного і надійного реалізатора? Якщо ви хочете купити гуму в Харкові, то звертайтеся в інтернет-магазин Lester.ua. Тут представлено понад 40 000 моделей шин для легкових автомобілів, а також понад 3000 для вантажівок. Серед широкого асортименту знайдуться і шини бренду "Йокогама". Для підбору потрібної моделі скористайтеся зручним фільтром або попросіть про допомогу консультанта. Ви також можете розраховувати і на такі послуги:

  • продаж товару в кредит;
  • доставка по всій Україні за допомогою перевізників "Інтайм" або "Нова Пошта";
  • підтримка оплати карткою, післяплатою або безготівковим розрахунком.

Весь товар сертифікований, тому ви отримуєте винятково якісний і перевірений продукт. У разі купівлі оптом діють індивідуальні знижки з урахуванням потреб і особливостей кожного клієнта. Дізнатися більш докладну інформацію можна на сайті магазину або по телефону, замовивши зворотний дзвінок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram