ГоловнаСуспільствоПодії

Через снігопад у Київ закривають в'їзд фур

До роботи готові 318 одиниць снігоприбиральної техніки.

Через снігопад у Київ закривають в'їзд фур

У понеділок, 14 листопада, з 6:30 в'їзд габаритного транспорту в Київ буде закрито, повідомляє Київська міська адміністрація.

Якщо снігопад посилиться, в'їзд фур і вантажівок в місто буде закрито вже в неділю.

"Обмеження руху дає можливість оперативно спрацювати снігоприбиральній техніці, а місту - це не застрягти в заторах", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що до роботи готові 318 одиниць снігозбиральної техніки, а також більш як 200 тракторів житлово-експлуатаційних дільниць ... На випадок затяжних снігопадів буде залучено додатково 183 одиниці техніки сторонніх організацій. У разі ожеледиці в місцях ускладненого руху працюватимуть патрульні бригади і будуть застосовуватися тягачі, яких в розпорядженні міста 21 одиниця.

За прогнозом Українського гідрометцентру, 13-14 листопада в Києві очікуються ускладнення погодних умов: сніг, хуртовини, пориви вітру, на дорогах ожеледиця.

У ніч 13 листопада комунальники проводили превентивну обробку дорожнього покриття на мостах, шляхопроводах, спусках і підйомах.

Нагадаємо, в ніч з 12 на 13 жовтня в результаті снігу, дощу і поривів вітру сталося знеструмлення 275 населених пунктів у шести областях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram