ГоловнаСуспільствоПодії

Кримінального авторитета "Григора" затримано в Запоріжжі

У підозрюваного виявлено та вилучено гранатомет, гранати і револьвер.

Кримінального авторитета "Григора" затримано в Запоріжжі

Співробітники Національної поліції і Служби безпеки України затримали кримінального авторитета "Григора" (Юрія Григоренка), підозрюваного у збройному розбійному нападі, а також вилучили у нього арсенал зброї і наркотики в Запоріжжі 11 листопада.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління Нацполіції в області.

"Затриманий кримінальний авторитет Григоренко Юрій Дмитрович, 1965 року народження, уродженець міста Дніпродзержинськ Дніпропетровської області (кримінальна кличка "Григор")", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, під час обшуку автомобіля підозрюваного виявлено та вилучено гранатомет РПГ-18, 3 гранати Ф-1 із запалом сучасного виробництва, револьвер системи Нагана 1945 року випуску та 7 набоїв калібру 7,62 мм.

Також були вилучені 0,1 кг марихуани, кілька номерних знаків викрадених автомобілів, мобільна радіостанція, що працює на каналах патрульної поліції Запоріжжя та області.

Правоохоронці вважають, що затриманий підтримує тісні контакти з так званими "злодіями в законі" на прізвисько "Льора Сумський" і "Принц".

Планується повідомлення "Григору" про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (вчинення розбійного нападу із застосуванням вогнепальної зброї) Кримінального кодексу.

Як повідомлялося раніше сьогодні, у Туреччині затримали французького журналіста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram