ГоловнаСуспільствоПодії

У Харківській області водій збив пішохода і залишив його помирати в багажнику

Про ДТП в поліцію повідомив свідок.

У Харківській області водій збив пішохода і залишив його помирати в багажнику
Фото: ГУНП в Харьковской области

У Південному Харківської області водій іномарки збив пішохода і, підібравши потерпілого, зник з місця події. Пригода сталася в неділю. У поліцію про нього повідомив свідок ДТП, інформує відділ комунікації ГУНП у Харківській області.

На місце події виїхали співробітники слідчо-оперативної групи. За вказаною адресою вони виявили сліди скоєння дорожньо-транспортної пригоди: кров, предмети одягу і уламки фари. Ні тіла людини, ні машини з характерними для ДТП технічними пошкодженнями вони не знайшли.

Під час проведення оперативно-розшукової роботи правоохоронці встановили особу чоловіка, який перебував за кермом іномарки, а також всіх учасників події. У приватному секторі поліцейські виявили автомобіль "Фольксваген", в багажнику якого знаходилося скривавлене тіло молодого хлопця.

"Як з'ясували правоохоронці, 6 листопада 24, 29 і 31-річні жителі міста Південне Харківського району скоїли наїзд на пішохода. За попередніми даними, вони були в стані алкогольного сп'яніння. Водій і два пасажири і не думали надавати допомогу потерпілому. Вони просто закинули пораненого хлопця в свій автомобіль і залишили його помирати", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Як повідомлялося, в неділею ввечері батько і його трирічний син загинули, спробувавши перейти через жвавий проспект в Києві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram