ГоловнаСуспільствоПодії

Праві радикали напали на офіс лівих радикалів у Львові

Сутичка відбулася між "Правим сектором" і "Автономним опором".

Праві радикали напали на офіс лівих радикалів у Львові
Фото: Автономний опір / vk.com

У неділю ввечері у Львові відбулися сутички між правими і лівими радикалами, пише Zaxid.net. За попередньою інформацією, в сутичках на вул. Залізничній брали участь близько 200 осіб з обох сторін, були застосовані димові шашки і петарди.

Сутичка виникла між представниками "Правого сектору" й активістами ліворадикального "Автономного опору". Останні мали намір у неділю провести вуличний марш на честь Нестора Махна. Суд заборонив проведення такого маршу, але ліворадикали пообіцяли його все одно провести.

Згідно із заявою "Автономного опору", яку вони поширили на своїх сторінках у соціальних мережах, на соціальний центр "Цитадель" напали представники "Правого сектору". "Ми все відбили, з нашого боку немає жодних втрат", - йдеться в повідомленні.

У поліції підтвердили факт масових заворушень, у яких узяли участь близько 200 чоловік з обох сторін. На місце події прибули 10 патрульних екіпажів поліції, яким вдалося навести порядок - агресивно налаштовані молоді люди з обох сторін просто розбіглися. За даними поліції, поранених під час сутичок немає.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram