ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 47 разів обстріляли позиції військових на Донбасі

Терористи були активні на всіх напрямках.

Бойовики 47 разів обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: joinfo.ua

За минулу добу бойовики 47 разів відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 24 випадки порушення режиму припинення вогню. У Лебединському та Новотроїцькому проти сил АТО бойовики використовували гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю, в районах Павлополя і Широкиного - вели вогонь із озброєння БМП, мінометів калібру 82 мм, кулеметів та гранатометів.

Поблизу Мар'їнки, Красногорівки, Талаківки і Водяного терористи застосовували міномети калібру 120 мм. На цій же ділянці бойовики посилили інтенсивність вогню гранатометами, кулеметами великого калібру і снайперами. Укріплення військових в Тарамчуку піддалися обстрілу з мінометів і ствольної артилерії калібрів 120 мм та 152 мм.

На Донецькому напрямку бойовики 11 разів обстріляли сили АТО. По Верхньоторецькому били з мінометів калібру 82 мм, по Зайцевому - з гранатометів і стрілецької зброї, а в Авдіївці та Луганському бойовики раз застосували озброєння БМП, міномети калібрів 82 мм та 120 мм

На Луганському напрямку зафіксовано 12 збройних провокацій. У напрямку Новоолександрівки, Кондрашівки та Лопаскіного окупаційні війська застосовували гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю. В районі Новозванівки бойовики вели вогонь зі ствольної артилерії калібру 152 мм, а по Троїцькому, крім артилерії, противник використовував протитанкові ракетні комплекси та міномети 82 і 120 калібру.

Нагадаємо, в п'ятницю під час бойових дій на Донбасі було поранено п'ятеро військових.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram