ГоловнаСуспільствоПодії

Родичі водія-порушника напали на патрульних, які приїхали його затримати

Щоб заспокоїти нападників, поліцейським довелося застосувати зброю.

Родичі водія-порушника напали на патрульних, які приїхали його затримати
Фото: facebook.com/artem.shevchenko.9

Родичі неповнолітнього водія-втікача у Львові напали з палицями і городнім інвентарем на патрульних, які приїхали його затримати.

Про це повідомляє прес-служба поліції у Фейсбуці.

Близько 22:00 на автодорозі Жовква - Червоноград патрульні помітили автомобіль ВАЗ 2104, у якого не працювали габаритні вогні, підсвітка номерного знака і стоп-сигнал. Інспектори вирішили зупинити авто, але водій, проігнорувавши вимоги поліцейських, на великій швидкості поїхав у бік н.п. Туринка. Пізніше він зупинив машину і вбіг у приватний будинок.

"У двір вийшли дві жінки і двоє чоловіків, які гучно кричали і нецензурно висловлювалися. Вони почали штовхати патрульних, використовуючи палиці і городній інвентар. Згодом вибіг з дому батько, який теж напав на патрульних. Один з чоловіків пошкодив службовий автомобіль ногою. Другий накинувся ззаду на патрульного і схопив його за шию і кинув на землю", - повідомили в поліції.

Щоб заспокоїти нападників, поліцейським довелося застосувати зброю, вистріливши в повітря. Крім того, один з патрульних отримав травми.

Неповнолітнього 17-річного сина перевірили на стан алкогольного сп'яніння. За висновком лікаря, він був п'яним.

Порушили кримінальне провадження за ч.1 ст.345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).

Нагадаємо, в Україні штрафи за керування в нетверезому вигляді підвищили утричі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram