ГоловнаСуспільствоВійна

Штаб АТО нарахував 40 обстрілів за добу

Знову стріляли біля Станиці Луганської.

Штаб АТО нарахував 40 обстрілів за добу
Фото: facebook.com/ato.news

За минулу добу російсько-окупаційні війська 40 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі.

На Маріупольському напрямку відбулося 24 обстріли. У Гнутовому, Водяному і Гранітному бойовики стріляли з кулеметів великого калібру, гранатометів і стрілецької зброї, а в районах Красногорівки, Мар'їнки, Павлополя противник відкрив вогонь із зенітних установок, кулеметів, мінометів калібру 82 мм. Поблизу Широкиного обстріли укріплень Збройних Сил України велися з мінометів калібрів 120 і 82 мм, гранатометів, стрілецької зброї, повідомляє штаб АТО.

На Донецькому напрямку зафіксовано 13 випадків відкриття вогню в бік українських позицій. По захисниках Луганського обстріли вели з кулеметів. У районі Зайцевого окупанти порушили режим тиші з мінометів 120-міліметрового калібру, гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї, а в Авдіївці бойовики застосували також ствольну артилерію калібру 122 мм.

На Луганському напрямку були три провокації проти сил АТО. У районі Новоолександрівки російсько-окупаційні війська використовували кулемети, міномети калібру 82 мм, а в Станиці Луганській по українських військових вели вогонь ворожі снайпери і гранатометники.

Нагадаємо, 23-річний боєць полку "Азов" Микола Нічега загинув під час виконання бойового завдання на Маріупольському напрямку, повідомила прес-служба "Азова".

Окрім того, поблизу Широкиного на Маріупольському напрямку підірвався на розтяжці боєць морської піхоти, повідомили LB.ua військові.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram