ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики застосували "Гради" на Луганському напрямку

Бойовики 39 разів обстріляли позиції військових на Донбасі.

 Бойовики застосували "Гради" на Луганському напрямку
Фото: news.bigmir.net

За минулу добу бойовики 39 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО в Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 18 провокацій. Укріплення ЗСУ в районі Мар'їнки і Павлополя терористи обстрілювали з кулеметів великого калібру, гранатометів і стрілецької зброї, в Красногорівці та Широкиному - з мінометів калібру 82 мм.

У Водяному бойовики відкрили вогонь зі ствольної артилерії 122 калібру і мінометів калібру 120 мм.

На Луганському напрямку бойовики порушили режим припинення вогню 12 разів. У сторону Новоолександрівки і Станиці Луганської терористи били з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї, в Кримському - застосували озброєння БПМ. По укріпленнях сил АТО в Новозванівці вели вогонь зі ствольної артилерії калібру 122 мм, а в Троїцькому - з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град".

На Донецькому напрямку зафіксовано дев'ять обстрілів. У Луганському окупаційні війська застосовували проти військових міномети 82 калібру, кулемети, гранатомети і вогонь БМП. У районі Авдіївки і Верхньоторецького били з танка і мінометів 82 і 120 калібрів.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні проведення АТО були поранені троє українських військовослужбовців, загиблих не було.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram