ГоловнаСуспільствоВійна

Військові передали "ДНР" тіло загиблого бойовика-росіянина

Цивільним представникам самопроголошеної республіки тіло вручили вже в труні.

Військові передали "ДНР" тіло загиблого бойовика-росіянина
Фото: all.biz

Українські військові передали противнику тіло загиблого бойовика. Терориста ліквідували кілька днів тому під час атак на українські позиції поблизу Водяного, повідомляє ТСН.

Ім'я бойовика встановити не вдалося, документів при ньому не було. Але знайдені особисті нотатки свідчили, що він приїхав із Росії спеціально, щоб приєднатися до бойовиків.

Тіло разом зі свідоцтвом про смерть передали цивільним представникам, які доправили його в нейтральну зону. Представники так званої "ДНР" були вкрай здивовані, що тіло вручили вже в труні.

"Тіло загиблого передається вже в труні, оскільки має бути поховано за всіма християнськими традиціями, і хочу вірити в те, що ставлення до загиблих захисників України також буде відповідним", - підкреслив офіцер відділу пошукової роботи цивільно-військової адміністрації підполковник Юрій Іващенко.

Нагадаємо, 16 жовтня в ліфті донецького будинку було підірвано бойовика Арсенія "Моторолу" Павлова. Моторола поповнив цілу когорту польових командирів бойовиків, убитих за останні два роки: Павла Дрьомова (Батя) підірвали в грудні 2015 року, Олексія Мозгового розстріляли в травні 2015 року, Євгена Іщенка (Малиш) - у січні 2015 року. У тому ж місяці ліквідували бойовика Олександра Бєднова (Бетмен).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram