ГоловнаСуспільствоПодії

Волонтеру Інні Максимовій потрібна допомога в лікуванні (оновлено)

27-річна волонтер, яка допомагала бійцям у Дебальцевому, госпіталізована з діагнозом церебральний арахноїдит. 

Волонтеру Інні Максимовій потрібна допомога в лікуванні (оновлено)
Фото: facebook.com/samooborona.vin.obl

Волонтер Інна Максимова серйозно занедужала і тепер сама потребує допомоги.

Про це пише в фейсбуці інший волонтер Ольга Голубєва.

"Серед моїх знайомих є прекрасна дівчина Інна Максимова, мама двох чудових дівчаток 1 рік і 6 років, волонтер із величезним серцем. Ми познайомилися під час виведення військ з Дебальцевого. Інна практично не виходила з моргу - шукала і доставляла хлопців додому. Як і багато з нас, пройшла Майдан і зараз не перестає допомагати хлопцям на сході. Їй лише 27 років, 2 діток, в АТО побачила багато, багатьох рятувала і простягала руку допомоги. Особлива людина, якій зараз доводиться боротися за своє життя! Ще 19 вересня Інна їздила в АТО з допомогою... А зараз вона потребує допомоги і підтримки", - написала вона.

Станом на 20 жовтня діагноз у Інни - церебральний арахноїдит, плюс герпетична інфекція. Волонтери розглядають можливість дообстеження за кордоном - на це буде потрібно близько 4 тис. євро. Друзі Інни шукають найкращий варіант. Від точності обстеження залежить подальше лікування.

"У нас, на жаль, немає високого рівня обстеження з цих проблем. Відповідно, вузькі протоколи лікування, які базуються на доступних нам аналізах. Їй поки об'єктивно не допомагає. Йде прогресія в гіршу сторону. В її варіанті чим точніше обстеження, тим реальніше задавити проблему", - повідомила Ольга Голубєва.

Стан дівчини - стабільно важкий.

Оновлення. За 1 вечір, завдяки допомозі волонтерів та читачів  LB.ua, на картці Інни Максимової зібралася сума для дообстеження за кордоном. Інна передає всім небайдужим велику подяку за підтримку - її дуже надихнув такий відгук людей на прохання про її порятунок, надав їй віру в одужання.

Волонтери продовжують збір пожертвувань на лікування своєї колеги. Вартість лікування буде визначена після дообстеження. "Але це точно буде сума не менша від 6 тис. євро", - вважає Ольга Голубєва.

Інні дуже важко вставати, вона страждає від постійного головного болю, спить максимум по 3-4 години на день. Терапію змінюють раз на кілька днів, її ефективність наразі низька. Волонтери сподіваються, що вже наступного тижня її відправлять до Туреччини для діагностики. У цій країні необхідні процедури досить якісні й обійдуться дешевше, ніж, наприклад, в Ізраїлі або Німеччині, зазначила Ольга Голубєва, яка вже домовилась про допомогу в організації медичної "подорожі" з благодійним фондом Kiddo.

У понеділок консиліум лікарів скаже своє слово про діагноз Інни, після чого буде прийнято рішення про її відправлення за кордон.

Збір коштів проводять на особисту приватбанківську картку Інни: 5168 7420 1820 6122 Белецька Інна Юріївна. Контакт для зв'язку - https://www.facebook.com/alla.angel.37.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram