ГоловнаСуспільствоВійна

Бойовики 29 разів обстріляли позиції військових на Донбасі

На Маріупольському напрямку зафіксовано 20 порушень режиму тиші.

Бойовики 29 разів обстріляли позиції військових на Донбасі
Фото: news.bigmir.net

За минулу добу бойовики 29 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляє прес-центр АТО у Фейсбуці.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 20 порушень режиму припинення вогню. У районі Широкиного, Водяного і Лебединського терористи застосували ствольну артилерію калібру 122 мм, а також міномети калібру 120 і 82 мм. Також з мінометів і озброєння БМП бойовики стріляли по Талаківці, а в Красногорівці - з гранатометів і стрілецької зброї.

На Луганському напрямку зафіксовано шість провокацій проти сил АТО.

"Ворог продовжує вести вогонь у напрямку Станиці Луганській з мінометів калібру 82 мм, а в районах Новоолександрівки, Золотого і Оріхового окупанти використовували гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю", - наголошено в повідомленні.

На Донецькому напрямку терористи тричі порушили режим тиші. У Верхньоторецькому українські бійці опинилися під вогнем мінометів 82-го калібру, а в Луганському й Авдіївці бойовики використовували озброєння БМП, гранатомети, кулемети великого калібру і стрілецьку зброю.

Нагадаємо, за минулу добу в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, семеро отримали поранення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram