ГоловнаСуспільствоПодії

У Львові можна буде замовити "Військове таксі" з волонтером за кермом

Акція, яка дозволила зібрати гроші на джип для бійців, вирушила на захід.

У Львові можна буде замовити "Військове таксі" з волонтером за кермом
Фото: Сергей Нужненко

З 18 до 20 жовтня у Львові волонтери проведуть акцію "Військове таксі" на підтримку української армії, мета якої - зібрати кошти на новий джип для бійців.

Машини, якими користуються військові на сході, відрізняться від тих, які зазвичай їздять містом. Вони потужніші, захищеніші, краще маневрують. Перевірити це зможе будь-який львів'янин і гість міста, викликавши "Військове таксі" через сервіс виклику авто "Уклон".

За кошти, зібрані під час акції "Військове таксі" в Києві, волонтери разом з "Уклоном" купили джип для 30-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України. Цей джип незабаром вирушить в АТО, але з 18 до 20 жовтня львів'яни матимуть можливість поїздити на ньому разом із волонтерами. Пасажири нестандартного таксі, а також всі, хто замовить таксі з тегом #wartaxi, допоможуть зібрати кошти на ще одну машину для військових.

З 18 по 22 жовтня у Львові під час замовлення таксі через мобільний додаток "Уклон" у полі приміток ("Уточнення для водія") можна буде написати #wartaxi. Тоді сервіс "Уклон" перекаже всю вартість поїздки (без чайових водієві) на придбання авто військовослужбовцям, які зараз перебувають у зоні АТО.

Акція "Військове таксі" #wartaxi має на меті висвітлити критичну ситуацію на фронті з колісною технікою. В акції візьмуть участь волонтери Богдан Масляк (ГО "Допоможи фронту", м.Львів), Галина Алмазова (волонтер-парамедик, майстер спорту з ралі і член екіпажу швидкої "Вітерець" в АТО), Віталій Дейнега (засновник "Повернись живим") , Андрій Римарук (демобілізований розвідник 53-ї окремої механізованої бригади, волонтер "Повернись живим"). Волонтери розкажуть своїм пасажирам про проблеми на фронті і розважать незвичайними історіями.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram