ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 43 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових

Терористи використовують великий калібр.

За добу бойовики 43 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових
Фото: facebook.com/ato.news

За минулу добу проросійські бойовики 43 рази відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на сторінці в Facebook.

Так, на луганському напрямку зафіксовано 19 провокацій. Зокрема, в напрямку Новозванівки ворог використовував артилерію калібру 152мм і 122мм. У Новоолександрівці обстріл з боку бойовиків тривав з мінометів 120 калібру, в Станиці Луганській - з мінометів калібру 82мм. Також по підрозділам Збройних Сил України вели вогонь з артилерії калібру 122мм і мінометів обох калібрів у районі Попасної.

На Маріупольському напрямку сталося 18 випадків порушення режиму припинення вогню. Вогонь з мінометів калібру 120 і 82мм противник відкрив по позиціях сил АТО в районах Мар'їнки і Красногорівки. У Широкиному, крім мінометів, обстріли тривали з озброєння БМП, гранатометів і кулеметів великого калібру, а в Старогнатівці - із застосуванням стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку сталося шість обстрілів українських позицій. У Зайцевому з боку бойовиків вівся вогонь з мінометів 120 калібру, а по захисниках Авдіївки, Новгородського і Троїцького окупанти використовували гранатомети, кулемети і стрілецьку зброю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram