ГоловнаСуспільствоВійна

За добу бойовики 48 разів порушили режим тиші на Донбасі

Найбільше обстрілів - на Маріупольському напрямку.

За добу бойовики 48 разів порушили режим тиші на Донбасі
Фото: Макс Левин

За минулу добу бойовики 48 разів обстріляли позиції бійців антитерористичної операції на Донбасі.

Про це повідомляється на сайті Міноборони.

27 обстрілів зафіксовано на Маріупольському напрямку. В районі Водяного бойовики застосовували ствольну артилерію калібру 122 мм, по Широкиному били з мінометів 82-мм і 120-мм калібру. Поблизу Павлополя, Мар'їнки, Старогнатівки терористи використовували гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю. Також зафіксовані снайпери.

На Луганському напрямку бойовики 16 разів порушили режим припинення вогню, застосовуючи для провокацій і важке озброєння. В районі Новозванівки терористи вели вогонь по силах АТО з артилерії 122-мм і 152-мм калібру, мінометів калібру 120-мм. У напрямку Новоолександрівки били з мінометів 82-мм. В районі Кримського терористи обстріляли опорні пункти з гранатометів та стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку зафіксовано п'ять обстрілів - у Кам'янці, Новогородському, Авдіївці та Троїцькому. Бойовики застосовували міномети 82-мм калібру, озброєння БМП, кулемети і гранатомети різних систем, а також стрілецьку зброю.

Нагадаємо, в суботу ЗСУ почали облаштування спостережного пункту для ОБСЄ в районі Петровського, де 7 жовтня відбулося розведення сил.

Заплановане на сьогодні розведення сил в районі Станиці Луганської не відбудеться.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram